Yhteystiedot

28.4.2015

Erilaisia trikoopipoja

Muutama tänä keväänä tehty ja pari vanhempaa pipoa, jotka ovat jääneet bloggaamatta.



 Pallopipojen kaavana ompelupiireissä suosittu Modan ryppypipo. Lapsille väreiksi turkoosi ja pinkki (molemmat pienennetty s-koosta) ja itselleni tietty musta (koko M), tylsä kun olen. Rypytyksen tein käsin langalla. Kankaat lahjoitus mummiltani.




Tein vielä edellisen mustan pipon lisäksi itselleni tällaisen vähän hempeämmän pipon. Pipo yksinkertaisesta trikoosta ja ruusuke tehty leveästä joustavasta pitsistä, jonka reunaan ompelin framillonin. Ruusukkeen keskellä isomummini perintöompelulaatikosta nappi. Kangas kirpparilta ja pitsi lahjoitus mummiltani.



Pöllöpipon tein jo viime vuoden puolelle lintubongarille 40-vuotislahjaksi. Pöllön piirsi mieheni ja applikointikankaat tilkkulaatikostani. Trikoo paikallisen kangaskaupan palalaarista. Pipon kaava Ottobre Baggy Look 56cm. Korkeutta nappasin pois noin 10cm.



 Viime keväänä valmistui myös tämä neliöpipo silloin 4-vuotta täyttävälle pojalle. Hän valitsi itse kankaan kaapistani. Kangas saatu mummiltani. Sininen trikootuubi oli isän toive ja samaa trikoota käytetty pipon vuorina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti